Laserbehandling

Behöver du mer energi?
Har din kropp svårt att läka ut en åkomma?
Laserljus kan normalisera dina cellers funktion.

kort och effektiv behandling utan ingrepp

Med kall-laser kan dina celler aktivera en större mängd energi vilket kan påskynda läkning och återhämtning. Kroppen läker i normalfallet dygnet runt men kan i vissa fall fastna på vägen. Här kan det vara till stor hjälp att boosta kroppens energiproduktion för att komma över en tröskel, där kroppen verkligen startar igång en läkningsprocess.

Det gäller hela kroppen, där en viktig del av läkningen är näringssystemet. Hur vi tar upp näring genom mag/tarmsystemet är avgörande för hur våra celler kan producera rätt ämnen i en läkningsfas. 

Därför behandlar vi som alltid, utifrån en helhetsmetod, där vi bidrar med mental, emotionell och fysisk hälsa. Vi har olika typer av laser som bla kan hjälpa ditt nervsystem, lymfsystem, immunförsvar och givetvis vävnader som muskler och skelett. 

Vi hjälper dig bland annat med:

Hjärnskakning

post-operativa processer

vintertrötthet

hjärntrötthet

migrän

värk i kroppen

akuta mjukdelsskador

smärta

Hur fungerar en laser?

Man kan likna våra celler med ett batteri som behöver laddning. Ett batteri som inte går upp i full laddning har inte heller sin fulla kapacitet. Kan vi ladda batteriet så utför det även sin funktion. Det är samma sak med våra celler. När de har rätt mängd energi utför de sina jobb.  Lasern kan helt enkelt höja din kapacitet och göra dig pigg och energifylld igen.

Vi finns här för dig

Ta gärna kontakt med oss om du behöver hjälp att välja behandlingsform. Du når oss via telefon eller e-post.

Telefon

0221-249 49

E-post

info@rygghalsan.se