Laserbehandling

Behöver du mer energi?
Har din kropp svårt att läka ut en åkomma?
Laserljus kan normalisera dina cellers funktion.

kort och effektiv behandling utan ingrepp

Med transkraniell laser kan dina celler aktivera en större mängd energi vilket kan påskynda läkning och återhämtning. Kroppen läker i normalfallet dygnet runt men kan i vissa fall fastna på vägen. Här kan det vara till stor hjälp att boosta kroppens energiproduktion för att komma över en tröskel, där kroppen verkligen startar igång en läkningsprocess.

Det gäller hela kroppen, där en viktig del av läkningen är näringssystemet. Hur vi tar upp näring genom mag/tarmsystemet är avgörande för hur våra celler kan producera rätt ämnen i en läkningsfas. 

Därför behandlar vi som alltid, utifrån en helhetsmetod, där vi bidrar med mental, emotionell och fysisk hälsa. Vi har olika modeller av laser som bla kan hjälpa ditt nervsystem, lymfsystem, immunförsvar och givetvis vävnader som muskler och skelett.

Vi hjälper dig bland annat med:

Hjärnskakning

post-operativa processer

vintertrötthet

hjärntrötthet

migrän

värk i kroppen

akuta mjukdelsskador

smärta

lite om smärta...

Smärta kan upplevas på olika sätt. Hur vi upplever den kan bero på våra erfarenheter och vår bakgrund. Nervsystemet har sitt sätt att leverera information på, men ibland är vår kropp uttröttad pga långvariga problem. Då kan smärtsignalerna loopa och generera smärta som egentligen inte sitter i en lokal vävnad. När nervsystemet behöver hjälp att göra rätt igen, behöver vi hjälp utifrån.

Vår laser bidrar till att kroppen själv hittar en lösning.

ork och energi

Genom att sända in ljus i våra cellers kärna, reagerar mitokondrien, med att öka sin egen produktion av energi. Här gör vi det möjligt för kroppen att generera mer ork och energi i de vävnader och organ som hjälper oss igång igen.
Du kan se det som att byta tändstift och olja i din bil. Vi tankar regelbundet men om vi inte servar bilen när det behövs, blir det ett större projekt där vi behöver byta ut en del produkter. Kroppen är fantastisk och är programmerad att läka så fort den inser att en skada har hänt.

Genom att normalisera cellernas funktion kan vi ge, den kropp som behöver det, lugn och harmoni för att generera energi igen. Vi är alla olika och vissa människor behöver varva ner för att återfå sin energi, medan andra behöver bli pigga och vakna till för att ”kicka igång” igen.

Allt detta tar vi hänsyn till när vi hjälper dig i din situation. För en person som länge varit påverkad av smärta eller har ett långvarigt sjukdomstillstånd behöver vi lägga stor vikt vid hur magen fungerar.

den viktiga magkänslan

Mage/tarm är en del av vårt immunförsvar. I tarmen produceras ämnen som gör att vi känner oss välmående och pigga. När vi har inflammationstillstånd i tarmen har vi inte samma möjlighet att producera dessa ämnen, vilket gör att vi automatiskt blir mer trötta och håglösa.
En del av ett välmående kan då bestå av att förbättra tarmens miljö för att få kroppen att läka ut.
Vår gröna laser hjälper dig att återställa tarmens miljö vilket bidrar till en snabbare återhämtning.

Hur fungerar en laser?

Man kan likna våra celler med ett batteri som behöver laddning. Ett batteri som inte går upp i full laddning har inte heller sin fulla kapacitet. Kan vi ladda batteriet så utför det även sin funktion. Det är samma sak med våra celler. När de har rätt mängd energi utför de sina jobb.  Lasern kan helt enkelt höja din kapacitet och göra dig pigg och energifylld igen.

Vi finns här för dig

Ta gärna kontakt med oss om du behöver hjälp att välja behandlingsform. Du når oss via telefon eller e-post.

Telefon

0221-249 49

E-post

info@rygghalsan.se