Behandlingar

Våra behandlingar

vi anpassar oss till dina behov

Naprapati

En naprapat behandlar fysiska obalanser som kan uppstå i våra rörelser eller som en form av smärta och värk. 

För att må bra behöver en kropp fri rörlighet. Det gör att vi i dagens läge, på olika sätt i vardagen, behöver gynna just rörelsen i kroppen.

Laserbehandling

Laser- behandling

Man kan likna våra celler med ett batteri som behöver laddning. Ett batteri som inte går upp i full laddning har inte heller sin fulla kapacitet. Kan vi ladda batteriet så utför det även sin funktion. Det är samma sak med våra celler. När de har rätt mängd energi utför de sina jobb.  Lasern kan helt enkelt höja din kapacitet och göra dig pigg och energifylld igen.

Zon/Strykningsterapi

Zon/Stryknings Terapi

En zonterapeut jobbar med att trycka och massera på olika punkter på fötterna och underbenen för att släppa på spänningarna och skapa ett flöde i kroppen

Shandithi kinesiologi

Detta är en behandlingsmetod där man balanserar kroppens energisystem. Det bidrar till att skapa mental och känslomässig balans, vilket kan stimulera både fysiska och mentala besvär att lösas upp

Klassisk massage

Med olika djupgående massagegrepp stimuleras cirkulationen i kroppen. Denna är viktig och bidrar till att muskler och skelett får rätt näring och ph-värde. När detta sker släpper ofta spänningar och värk i kroppen.

Shandithi massage

Detta är en energimassage som bidrar till att kroppen och energisystemet kommer i balans. Det är en helkroppsmassage som även påverkar dina chakras att vara i balans.

Hundar

Hundfysioterapi

Hund-fysioterapi

Även hundar kan behöva hjälp att återfå rörlighet och glädje i livet. Med manuell behandling och laser kan hundar få minskad smärta och värk. 

 

Balansträning för hund

Balans- träning för hund

Hundar kan med fördel träna sin balans och koordination för att bli starka och ha en frisk kropp. 

En hund som har en  skada kan även bygga upp sin kropp med rehabövningar. Balansträning fungerar utmärkt både för friskvård och rehab.

Kontakta oss gärna via telefon, mail eller online för att boka en behandling

Telefon

0221-249 49

E-post

info@rygghalsan.se